ONLINE VERKOOPSTYLING

Gaat u uw huis verkopen of staat het al enige tijd te koop? Wellicht een idee om de doelgroep te vergroten door een neutrale doch smaakvolle en warme inrichting te kiezen. Lisanne kunt u daarbij helpen door middel van het uitschrijven van adviezen en stylingtips. Met al uw vragen kunt u bij haar terecht, in slechts een paar stappen heeft u een passend antwoord.

- Stap 1: maak 5 foto`s van de ruimte waar uw vraag over gaat

- Stap 2: omschrijf uw vragen en wensen zo uitgebreid mogelijk

- Stap 3: stuur deze foto`s en vragen naar info@lisannejutte.nl

- Stap 4: na bevestiging ontvangt u een factuur

- Stap 5: na betaling ontvangt u binnen een week het rapport met adviezen, tips, moodboard en kleurkaart.

 

Een basisadvies kost €69,- (excl btw), u krijgt hiervoor bovengenoemd rapport bestaande uit alle adviezen en antwoorden, tips, moodboard en kleurkaart.

 

Een uitgebreid advies kost €139,- (excl btw), u krijgt hiervoor bovengenoemd rapport met als uitbreiding verscheidene 3D-impressies van de ruimte met daarin de adviezen verwerkt.

 

Als u een huis in de verkoop heeft waar nu niemand woont, is een compleet 3D advies aan te raden. Hiermee laat u de potentiele koper zien wat de mogelijkheden zijn van dit huis en spreekt veel meer tot de verbeelding dan kale muren en lege ruimtes. De prijs voor dit advies hangt af van de hoeveelheid kamers en m2 die in het plan moeten worden opgenomen. Hiervoor kunt u contact opnemen of een mail sturen naar info@lisannejutte.nl.