Over Lisanne


Lisanne Jutte kan voor u het antwoord zijn op elk creatief vraagstuk. Als afgestudeerd Allround Stylist komt zij met verrassende, doch praktische oplossingen en ideeen.

Of het gaat om nieuwe meubels, kleuradvies, totale make-overs of een uitgebreid advies wat betreft styling, het is allemaal mogelijk.

 

In 2009 is zij begonnen als zelfstandige, en heeft al vele uiteenlopende opdrachten mogen doen. Met een stage op de styling/ontwerpafdeling van de Bijenkorf werd de basis gelegd voor het ontwerpen van heren- en damesmode. Van bikini tot sjaal, van shirt tot de zijde voering van colberts, de prints en dessins kwamen van haar hand. Dit is in loop van tijd uitgegroeid tot het ontwerpen van dessins voor op stoelen, tassen, vazen en mode-accessoires.

 

Het ontwerpen in combinatie met de interieuradviezen voor particulieren, bedrijven én horeca maken dit een ontzettend aantrekkelijk en interessant vak. Elke opdracht is anders en zij zoekt de uitdaging in het optimaliseren van een ruimte; waar wordt het voor gebruikt, door wie en wat zijn de wensen? Door middel van een moodboard wordt in beeld laten zien watvoor sfeer en gevoel de ruimte moet krijgen. Dit in combinatie met een passend kleuradvies, meubeladvies en een 3D-tekening zorgen voor een compleet beeld van de te realiseren verandering. Zij denkt graag met u mee en ze weet van een huis een thuis te maken!